Aku vrtačka Bosch akce je v současné době jedním z nejvyhledávanějších produktů na trhu nástrojů. 13 mm, regulace krouticího momentu, 1× akumulátor o kapacitě 2 Ah v balení, hmotnost 0,93 kg Aku vrtačka Bosch je šikovným pomocníkem do každé rodiny, který se hodí pro šroubování i vrtání. Bosch nabízí širokou škálu příklepových vrtaček v různých typech a velikostech. This treatment uses our exclusive software to custom tailor the ports to specifically to Alan’s goals and then automatically generate the CNC program to make the cuts. He started with a set of late model XL1200 heads and transformed them into this set of race-ready works of art by opting for the HAMMER PERFORMANCE SLEDGE Porting treatment. Complementing all the CNC machine work, a set of extreme duty oversized Sledge Hammer valves and springs with titanium retainers were fitted, proven components that maximize power and hold up to the most brutal of racing conditions. ᠎Th​is  post w​as ​done by GSA Conte​nt Generator D​emov​ersion .

These heads also got CNC machined 30 degree squish bands for the ultimate in chamber efficiency, and were CNC machined for compression releases as well. You won’t find a better set of heads anywhere, congratulations Alan! Ryan’s Sportster sounds that way because it’s now equipped with a HAMMER PERFORMANCE 1250 Kit and CRUSH CNC ported XB heads! Madnss’s 1992 Sportster (Ryan Dhabalt)! Ať už používáte lahve nebo přivádíte plyn ze zásobníků, služba Gastrak® vám může pomoci.Snížení nákladů: Eliminuje předsvařovací ráz a snižuje nadměrný průtok plynu. Dům je napojen na vodu, elektřinu, plyn i kanalizaci. Prodám dům 150 m od moře u jižní pláže letoviska Vir u Zadaru. Ev.č. 00050 Ve výhradním zastoupení vám nabízíme k prodeji opravdu jedinečný zděný vilový dům z roku 1900 v centru Uherského Hradiště na ulici Svatoplukova. Ev.č. E3272Z018 Exkluzivně nabízíme k prodeji stavební pozemek o výměře 1 485 m2 v obci Starý Petřín. Nabízíme k prodeji novostavbu rodinného domu s garáží ve SVATÉM MIKULÁŠI u Kutné Hory.

Free photo an electrician is mounting electric sockets on the white wall indoors Ve výhradním zastoupení nabízíme ke koupi nemovitost v žádané lokalitě městysu Pozořice. 8/2023, která se nachází v žádané lokalitě Rohovládova Bělá. Nabízím vám příležitost k zakoupení rodinného domu v malebné obci Nejdek, která se nachází jen kousek od exitu dálnice směrem na Ostravu a Olomouc. Totéž platí o stavbě, která je ve spoluvlastnictví, je-li některý ze spoluvlastníků i vlastníkem pozemku nebo jsou-li jen někteří spoluvlastníci stavby spoluvlastníky pozemku. Pak už je jen na svářeči, Slévárenství jeho zkušenostech a šikovnosti, jak dopadne výsledek. Ev.č. M00224 Cenu uvádíme včetně provize, právního servisu a poplatků souvisejících s prodejem. Ev.č. M00323 Cenu uvádíme včetně provize, právního servisu a poplatků. Cena na klíč tohoto domu je včetně projektové dokumentace vrchní stavby, Výroba modulového domu na klíč. Na pozemku o ploše 1700m2. Se nachází dům s zastavěnou plochou 140m2 a užitková plocha 118m2. Cena je za kompletní hrubou stavbu a pozemek. Nabízíme ZDĚNÝ MODULOVÝ DUM, typ – Modul 8. Jedná se o přízemní prefabrikovaný modulový dům.

Ev.č. 00046 Ve výhradním zastoupení vám nabízíme k prodeji řadový rodinný dům v centru Starého Města u Uherského Hradiště, na střetu ulic Viléma Hrubého a Mojmírova. Dobrý den Nabízím k prodeji rodinný barák po kompletní velmi poctivé rekonstrukci v ulici Nademlynská , SEDLČANY s vlastní zahradou a parkovacím stáním . V této úžasné beskydské krajině je k prodeji rodinný dům se zahradou a stavební parcelou o rozloze 1461 m2 se dvěma rybníky a loukou . Nabízím k prodeji kompletní hrubou stavbu. Nabízím kompletně zasíťovaný stavební pozemek v Louňovicích pod Blaníkem určený pro stavbu rodinného domu. Kompletně a důkladně zrekonstruovaný dům u zámku v obci Písečné nad Dyjí, výměra cca 125 m2, zastavěná plocha 99 m2, celoročně využíván jako penzion, okraj Česká Kanada. 122 m2 za cenu 2.650.000,- Kč Dům má samostatnou garáž a pozemek o celkové rozloze 273 m2. Ev.č. E344B050 Exkluzivně Vám nabízíme k prodeji rovinatý pozemek o celkové výměře 1 890 m2 ve velmi pěkné lokalitě Drahanské vrchoviny. Nabízíme Vám k prodeji pozemek, v katastru vedený jako zahrada, územním plánem obce určený k výstavbě rodinného domu, o celkové výměře 1018 m2. Ev.č. 104006 Nabízíme Vám k prodeji novostavbu rodinného domu těsně před dokončením v malebné obci Jevišovice. Nabízím k prodeji vilu v klidné lokalitě Bohumína Skřečoni, na ulici Úvozní.